KE Installasjon
Bedriftsvegen 9, 4353 Klepp St
Man-Fred: 8:00 til 15:30
51 78 91 00

Kverneland Elektriske AS ble etablert av Egil Mæland i 1983. Vi er lokalisert i eget bygg i Bedriftsveien 9 på Øksnevad industriområde, vis a vis Block Berge bygg.
I 2014 ble bedriften omorganisert i tre selskapet hvor morselskapet er Kverneland Elektriske gruppen AS og KE installasjon AS og KE Automasjon AS er datterselskaper.

I dag er KE Installasjon AS en moderne bedrift som leverer installasjonstjenester til bedrifter og private i Sør Rogaland og spesielt på Jæren.

KE Installasjon påtar seg oppdrag for industribedrifter med installasjon og vedlikehold både av fast installasjon og maskiner, samt små og store oppdrag for private kunder i vårt nedslagsfelt.

Det er ingen oppgaver som er for små for KE Installasjon. Vi utfører oppdrag fra å sette opp en stikkontakt for deg i hus, hytte eller garasje til komplette installasjoner og rehabilitering av elektriske anlegg, boliger og fritidsboliger. Vi samarbeider også med totalentreprenører i større prosjekter med boliger og næringsbygg.

KE Installasjon er leverandør av Smartly-løsningen fra Lyse. Konseptet bra Smartly er å gjøre boligene smartere, tryggere og mer komfortable. Rent praktisk betyr dette at du ved hjelp av Smartly f.eks kan sette på varmeovnen via mobilen når du reiser hjem fra jobb. De elektriske systemene i huset «snakker sammen» og Smartly tilbyr blant annet den eneste brannalarmen i Norge som automatisk varsler brannvesenet når den utløses. Kontakt oss for en prat om mulighetene som ligger i løsningen.